Steun toptalent:

ConcertLab Foundation is een ANBI-C stichting die zijn ideële doelen nastreeft: toptalent in Fine Arts Music een carrièreboost geven en deze muziek toegankelijk maken voor het regionale fysieke publiek en digitaal voor het wereldwijde publiek. Wij doen dit met de onontbeerlijke steun van fondsen, subsidies en giften van donateurs. De Nederlandse staat helpt daar bij: uw giften zijn soms tot wel 150% belasting aftrekbaar.

Elke € is welkom

Wij zijn erg blij met elke bijdrage. Wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen bij ConcertLab Foundation en in Leeuwenbergh. Het allerliefst verwelkomen wij u als Vriend van ConcertLab Foundation.

VriendSILVERGOLDPLATINUM
Vanaf jaarlijks€ 1.000€ 3.000€ 5.000
VriendenconcertXXX
Vrije toegang tot evenementenXX
Met introducéX
3 (extra) vrijkaarten per jaarXX
Naamsvermelding op site, filmproductieX

De ANBI-C status maakt het mogelijk om uw giften af te trekken van de inkomstenbelasting of, als u met uw bedrijf doneert, van de vennootschapsbelasting.
Als u eenmalig doneert, dan is de aftrek 100% en onder bepaalde voorwaarden meer dan 100%.
Wanneer u een tevoren afgesproken bedrag jaarlijks doneert gedurende een periode van minimaal 5 jaar, dan komt de fiscus u én ons genereus tegemoet. U mag méér dan het gehele bedrag dat u doneert aftrekken: 125% voor particulieren, 150% voor bedrijven. Uitgewerkte rekenvoorbeelden vindt u hier.

Ja, ik wil graag helpen

Neemt u contact met mij op?(vereist)