Steun toptalent in fine arts music – De fiscus betaalt gul mee

ConcertLab Foundation is een ANBI-C stichting die zonder winstoogmerk zijn ideële doelen nastreeft: Toptalent in Fine Arts Music een carrièreboost geven en deze muziek van wereldklasse toegankelijk maken voor het lokale en regionale fysieke publiek en digitaal voor een wereldwijd publiek. Wij doen dat met de onontbeerlijke steun van fondsen, subsidies en de gulle gaven van donateurs. En de Nederlandse staat helpt daar enthousiast bij: Uw giften zijn meer dan volledig belasting aftrekbaar, tot wel 150%.

Elke € is welkom

Wij zijn erg blij met elke bijdrage die u kunt missen. Het wordt gewaardeerd en wij zorgen ervoor dat u op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen bij ConcertLab Foundation en Gasthuis Leeuwenbergh. Het allerliefst verwelkomen wij u als Vriend van ConcertLab Foundation. En dat is ons wat waard.

VriendSILVERGOLDPLATINUM
Vanaf jaarlijks€ 1.000€ 3.000€ 5.000
VriendenconcertXXX
Vrije toegang tot evenementenXX
Met introducéX
3 (extra) vrijkaarten per jaarXX
Naamsvermelding op site, filmproductieX

Wij krijgen een fors bedrag, het kost u minder dan de helft

De ANBI-C status maakt het mogelijk voor u om giften af te trekken van de inkomstenbelasting of, als u met uw bedrijf doneert, van de vennootschapsbelasting.
Als u eenmalig doneert, dan is de aftrek 100% en onder voorwaarden meer.
Wanneer u een tevoren afgesproken bedrag jaarlijks doneert, gedurende een periode van minimaal 5 jaar, dan komt de fiscus u én ons genereus tegemoet. U mag méér dan het gehele bedrag dat u doneert aftrekken: 125% voor particulieren, 150% voor bedrijven. Uitgewerkte rekenvoorbeelden vindt u hier.

Ja, ik wil graag helpen