Locatie en bezoekadres

Leeuwenbergh 
Servaasbolwerk 1a
3512 NK Utrecht

Stichting ConcertLab Foundation
info@concertlabfoundation.nl

KvK nr.: 78556422
RSIN: 861448662

Routebeschrijving Leeuwenbergh

Openbaar vervoer vanaf Centraal Station Utrecht

Bus 4, 50, 55, 73, 74 of 77 vanaf treinstation Utrecht Centraal aan de CS Jaarbeurszijde brengt u naar de Stadsschouwburg. Het is vanaf hier 5 minuten lopen langs de Maliesingel. Aan het einde van Park Lepelenburg ligt Leeuwenbergh aan het water, Servaasbolwerk 1a.

Wandelroute vanaf Centraal Station Utrecht

Volg de borden van de museumkwartierroute (via de uitgang Hoog Catharijne in het Godebaldkwartier bij de Albert Heijn) Eenmaal buiten slaat u linksaf en steekt u de Catharijnesingel over. Vervolgens loopt u richting Domtoren. Na de Domtoren gaat u rechtsaf de Lange Nieuwstraat in. Aan de linkerkant van de Lange Nieuwstraat bevindt zich na museum het Catharijneconvent (+/- 200 meter) de zijstraat Zuilenstraat, hier slaat u linksaf. Deze straat loopt u uit. Wanneer u op de Nieuwegracht komt, steek u deze over en gaat de Schalwijkstraat in. Aan het einde van deze straat ziet u aan uw rechterhand Leeuwenbergh. De ingang bevindt zich aan het Servaasbolwerk 1a.

Per auto/motor

Leeuwenbergh ligt in het zuidelijk deel van het Museumkwartier, net binnen de stadssingels. Voor een actuele routebeschrijving kunt u kijken op www.utrecht.nl/bereikbaar of op http://route.anwb.nl.

Parkeren

De dichtstbijzijnde parkeergarage Kruisstraat, gelegen achter de Stadsschouwburg. Vanaf daar is het ongeveer 5 minuten lopen naar Leeuwenbergh.

Parkeren kunt u ook rondom de singel en in de binnenstad. De binnenstad van Utrecht is niet goed bereikbaar met de auto. Ook zijn de parkeerplekken schaars en is parkeren duur. Wij raden u dan ook aan met het openbaar vervoer of op de fiets te komen. In Utrecht kan men overal met munten en vaak met een pinpas betalen, op zondag met uitzondering van koopzondagen is het echter gratis parkeren in de directe omgeving van het Museumkwartier.

Parkeergarages

Garage Kruisstraat

De dichtstbijzijnde parkeergarage Kruisstraat ligt achter de Stadsschouwburg (€4,38 per uur). Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar Leeuwenbergh.

Garage Vaartsche Rijn

Parkeren in parkeergarage Vaartsche Rijn is €3,15 per uur. Vanaf hier is het ongeveer 10 minuten lopen naar Leeuwenbergh.

Garage Springweg

Garage Springweg ligt op 10 min. loopafstand en is is €6,- per uur.
Vanuit de parkeergarage uitgang Oudegracht loopt u via de Strosteeg naar de Oudegracht u gaat naar rechts en u loopt links over de brug de Hamburgerstaat in, bij de 1e kruising gaat u rechtsaf de Lange Nieuwstraat in. Aan de linkerkant van de Lange Nieuwstraat bevindt zich de zijstraat Zuilenstraat, hier slaat u linksaf. Deze straat loopt u uit. Wanneer u op de Nieuwegracht komt, steek u deze over en gaat de Schalwijkstraat in. Aan het einde van deze straat ziet u aan uw rechterhand Leeuwenbergh. De ingang bevindt zich aan het Servaasbolwerk 1a.

Op straat parkeren

Naast de deur parkeren is ook mogelijk op straat: bij Park Lepelenburg, op de Nieuwe Gracht, aan Maliesingel en Maliebaan is vrijwel altijd een parkeerplaats te vinden (op zondag veelal vrij parkeren)

Gratis parkeren

Op zondagen is het gratis parkeren rondom Leeuwenbergh.
Ook in de Sterrenwijk, de straten parallel aan de Venuslaan in De Wijk Oost) zijn de dichtsbijzijnde gratis parkeergelegenheden.

Contactformulier

Wilt u iets vragen, wilt u iets kwijt, wilt u ons helpen of doneren, wilt u op de hoogte blijven van onze activiteiten, middels dit contactfomulier bereikt u ons direct en kunnen wij snel reageren. Toegang tot onze activiteiten krijgt u door via de agenda een ticket te bestellen (klik hier).